Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα χρήματα του ελληνικού cinema, η «Βασίλισσα της Νύχτας» και οι έρωτές της

Σάββας Μπίτζας

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μια από τις πιο επιτυχημένες show women της χώρας βρέθηκε στον «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και συζήτησε με τονπαρουσιαστή και δημοσιογράφο για την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεκίνησε μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και το πώς βρέθηκε στον χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε και την γυναίκα που εντόπισε το ταλέντο της.

«Υπήρξα τυχερή, γιατί μια μεγάλη πρωταγωνίστρια, η Ζωζώ Νταλμάς, ζούσε στη Θεσσαλονίκη κι ερχόταν κάθε πρωί κι έπινε τον καφέ της με τον πατέρα μου κι έβλεπε ένα μωρό να χορεύει στο πάτωμα. Και είπε ότι έχω ταλέντο. Με πήρε η Νταλμάς και με πήγε στον θιασάρχη Παρασκευά Οικονόμου. Βγήκα στη σκηνή και έλεγα ορισμένα λόγια, όπου έπαιζα σαν αγόρι. Σε ηλικία 7 ετών», ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της ντρεπόταν, όταν ξεκίνησε κοινή πορεία με την αδερφή της Βάσω. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοφιλής πρωταγωνίστρια είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου τα λόγια εκείνων των πρώτων της παραστάσεων, εντυπωσιάζοντας τον παρουσιαστή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι η αδερφή της Βάσω εγκατέλειψε, λόγω μεγάλου έρωτα. Εξομολογήθηκε ότι ερωτεύτηκε έναν αεροπόρο με την πρώτη ματιά και έτσι ξεκίνησε τη solo πορεία της στον χώρο του θεάματος.

Η Βασίλισσα της Νύχτας, όπως χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια την Ζωζώ, και έναν χαρακτηρισμό της έδωσε ο Τόνυ Μαρούδας, ερωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου και για τον θαυμασμό των αντρών και δεν δίστασε να μιλήσει γι’ αυτό: «Πράγματι έζησα μεγάλο θαυμασμό. Δεν το καταλάβαινα, αλλά ένιωθα χαρούμενη και γελούσα… Μου άρεσε που μου μιλούσε ο κόσμος και μου γελούσε…. Ο κινηματογράφος δεν πλήρωνε καλά γι’ αυτό δεν έχω γυρίσει πολλές ταινίες», ενώ εξήγησε πώς γεννήθηκε το «Βασίλισσα της Νύχτας».

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους έρωτες της ζωής της, και το συγκεκριμένο απόσπασμα να προβάλλεται στο αρχικό video του θέματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved