Media

MasterChef: Ο Ιωαννίδης την... είπε στη Μαρία για τον Μπέλλο και εκείνη μόνο που δεν κοκκίνισε!

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ακόμα master class του ριάλιτι μαγειρικής όπου σε πρώτο πλάνο ήταν το φλερτ της Μαρίας με τον Μπέλλο. Και στη μέση ο Πάνος Ιωαννίδης

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef θέλησε να δείξει στους παίκτες μία μοναδική συνταγή και ζήτησε για βοηθό του τον Δημήτρη.

Μάλιστα, η Μαρία εξέφρασε και το παραπονάκι της που ο κριτής δεν επέλεξε εκείνη για βοηθό όμως το προσπέρασε. Πού να ήξερε όμως πως στη συνέχεια θα της την έλεγε με μία και μόνο ατάκα του ο Πάνος Ιωαννίδης που θα την έκανε να... κοκκινίσει!

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας οι δύο άντρες να εκτελούν τη συνταγή, η Μαρία είπε στον Πάνο Ιωαννίδη, «Σεφ, μην του δίνεις πράγματα, άστον να τρέξει λίγο».

Όμως σχεδόν αμέσως πήρε την... πληρωμένη απάντηση του γνωστού σεφ και κριτή του Masterchef ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Τον τρέχεις εσύ δε χρειάζεται να τον τρέχω κι εγώ».

Εκείνη τη στιγμή η Μαρία έδειξε σαν να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί με τους συμπαίκτες των δύο παιδιών να κάνουν πλάκα στη νεαρή επίδοξη MasterChef.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved