Media

Πάνος Ιωαννίδης: Πώς βιώνει την καραντίνα, η περιπέτεια υγείας του και το νέο πρότζεκτ (vid+photos)

Gossip-tv Team

O Πάνος Ιωαννίδης τον οποίο απολαμβάνουμε στο MasterChef μένει σπίτι και μίλησε για την καραντίνα αλλά και για το νέο πρότζεκτ του στο οποίο έχει δοθεί... 

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή DOT για αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε και αναφέρθηκε στην καραντίνα στην οποία βρισκόμαστε όλοι.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος νιώθει περήφανος για το σάιτ με συνταγές και συμβουλές μαγειρικής που απέκτησε, μίλησε για τη θετική πλευρά της καραντίνας καθώς ο ίδιος τη βλέπει ως μία ευκαιρία για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε πριν.

Επίσης, παραδέχτηκε πως η περιπέτεια υγείας του λίγο πριν ξεκινήσει η καραντίνα, τον τρόμαξε καθώς μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και να διαπιστώσει ότι δεν είχε ασθενήσει από κορονοϊό, είχε αγχωθεί.

Ο αγαπημένος σεφ προέτρεψε τους πάντες να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να βγούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση ενώ μίλησε και για τη συνέχει του MasterChef λέγοντας πως ακόμα δεν έχει ακριβή ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved