Media

Ηθοποιοί εκπέμπουν SOS - Πολλοί δεν θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ (video)

Gossip-tv Team

Ο κλάδος των ηθοποιών φαίνεται πως θα πληγεί σημαντικά, λόγω του Covid-19, ενώ το επίδομα του κράτους δεν προβλέπεται μάλλον για όλους.

Εκπρόσωποι της υποκριτικής, λοιπόν, μίλησαν στην εκπομπή « Ευτυχείτε» και μοιράστηκαν την αγωνία και τη σκέψη τους, αφού μετά την οριστική διακοπή της δραστηριότητας τους πολλοί είναι εκείνοι που δεν δικαιούνται να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.

«Τα θέατρα έχουν κλείσει με την εντολή του κράτους. Όπως, λοιπόν, έχει κάνει και με άλλα επαγγέλματα, έτσι θα πρέπει να το σκεφτεί ξανά κι αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Μουτάφη.

Αλλά και η Ευαγγελία Μουμούρη τόνισε: «Ακόμα και οι άνθρωποι, ο οποίοι νομίμως είχαν εργαζόμενους που δούλευαν για αυτούς και να κάνουν παραστάσεις, μπορεί να μην πάρουν αυτά τα λεφτά. Στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Ήμουν σε ένα μεγάλο θέατρο και νομίμως τα κάνει όλα αυτά».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 5.000 ηθοποιούς που δεν θα πάρουν το επίδομα. Δηλαδή από τους 6.000 που είναι στο σωματείο, μόνο 1.000 άτομα θα το πάρουν. Είναι μία δουλειά που δεν θα ανοίξει. Οι περισσότεροι δεν θα δουλέψουν το καλοκαίρι και για το χειμώνα είναι αμφίβολο αν θα γίνουν πρόβες για τις νέες παραστάσεις» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved