Media

MasterChef: Η φαρμακερή ατάκα της Κατερίνας και η απόφαση Κώστα-Γιώργου να… κλειδώνουν το δωμάτιο

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Ο φόβος και ο τρόμος φαίνεται πως έχει γίνει η Κατερίνα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής αφού για ακόμα μία φορά έδειξε τα… νύχια της στους συμπαίκτες της.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το σημερινό MasterClass κατά το οποίο ο Πάνος Ιωαννίδης τούς έδειξε μία γευστική συνταγή με ψαρικά. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, λοιπόν και ενώ ο σεφ μαγείρευε με βοηθό του τον Γιώργο Λασκαρίδη, η Κατερίνα θέλησε να λύσει μία απορία της.

Όταν είδε τον Πάνο Ιωαννίδη να χτυπά με σφυρί το ψάρι για να το μαλακώσει, τον ρώτησε αν αυτό με το σφυρί θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει…

Πριν καν προλάβει να τελειώσει τη φράση της, συμπαίκτης της πετάχτηκε και συμπλήρωσε τη φράση: «Να το χρησιμοποιήσει στα κεφάλια των άλλων παιδιών», αφήνοντας να εννοηθεί πως πολύ θα ήθελε η Κατερίνα να… σπάσει τα κεφάλια των συμπαικτών της.

Φυσικά η ατάκα προκάλεσε το γέλιο όλων με την Κατερίνα όμως να συμπληρώνει πως δεν θα έπρεπε να… της βάζουν ιδέες.

Και η αντίδραση των... αντιπάλων της με τους οποίους έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στο παιχνίδι η Κατερίνα, του Κώστα και του Γιώργου ήταν άμεση.

Μάλιστα, ο Κώστας είπε πως με τον Γιώργο, κλειδώνουν το βράδυ πριν κοιμηθούν την πόρτα του δωματίου τους από φόβο μην η Κατερίνα κάνει καμία... τρέλα μιας και είναι ιδιαίτερα επιθετική μαζί τους.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη στο MasterClass.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved