Media

H Ιωάννα Τούνη σε δικαστικές περιπέτειες! Ποιοι την κατηγορούν για υποκλοπή και η αντίδρασή της!

Gossip-tv Team

Σε δικαστικές περιπέτειες έχει η Ιωάννα Τούνη μετά τις καταγγελίες εταιρίας γυαλιών ότι εκείνη υπέκλεψε την καμπάνια τους. 

Το θέμα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου όπου και φιλοξενήθηκαν οι απόψεις και των δύο πλευρών. Όπως αποκάλυψε η συνεργάτιδα της γνωστής παρουσιάστριας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου:

«Πριν από μερικές ημέρες και μέσω Instagram μια πολύ γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά, κατήγγειλε ξεκάθαρα μέσω Instagram stories την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει την δική της καμπάνια, τη δική της φωτογράφιση και τα έχει ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη στο δικό της site, αλλά είναι δικά τους. Δηλαδή έχει γίνει κανονική κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Η εταιρεία έχει κάνει τη δική της καμπάνια και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει το υλικό της εταιρείας και το έχει αναρτήσει στο δικό της site. Η Ιωάννα Τούνη πουλάει γυαλιά μέσα από το site της.

Τώρα, η εταιρεία κατήγγειλε δημόσια μέσω social media την κίνηση της Ιωάννας Τούνη και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια νομική συνέχεια. Μάλιστα, υπογράμμισε η εταιρεία ότι με το που την ανέφεραν στην ιστορία, ότι πρόκειται για πλοκή πνευματικής ιδιοκτησίας, η Ιωάννα Τούνη κατέβασε αμέσως από το site της αυτά που είχε πάρει από την εταιρεία».

Από την πλευρά της Ιωάννας Τούνη υπάρχει μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα αφού από το περιβάλλον της λέγεται:

«Η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα κολλημένη».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved