Media

Άννα Χατζή: Πώς είναι σήμερα το μοντέλο του GNTM και με ποιες συμπαίκτριές της κάνει παρέα; (Video)

Gossip-tv Team

Η Άννα Χατζή, το μοντέλο του GNTM μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη ζωή της σήμερα, αρκετούς μήνες μετά το παιχνίδι αλλά και για το ποιες είναι οι σχέσεις της πλέον με τις άλλες συμπαίκτριές της.

Το νεαρό ξανθό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του Star και το οποίο τώρα χαράσσει τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας, αποκάλυψε επίσης ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν επιστρέψει στην Αθήνα, όπως και για την σχέση της με τις FF αλλά και για τη σχέση της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Άννα παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Δεν θα άλλαζα την εμπειρία στο GNTM».

Όσο για τη περίφημη παρέα των FF του δεύτερου κύκλου του GNTM στην οποία ανήκαν η Ασημίνα, η Κάτια, η Άννα, η Μαρτίνα και η Σουζάνα, η Άννα αποκάλυψε:«Από τις FF μόνο με τη Μαρτίνα δεν μιλάω. Δεν έχουμε καθόλου επαφές γιατί δεν θέλω εγώ προσωπικά».

Όπως είπε, ο λόγος που έκοψε κάθε σχέση μαζί της είναι επειδή έμαθε εκ των υστέρων και ενώ είχε φύγει η Μαρτίνα από το παιχνίδι πως είχε πει κάποια πράγματα για την ίδια. Κάτι που η ίδια θεώρησε διπροσωπία και έτσι αποφάσισε να μη της μιλάει.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ufollow μεταξύ Βίκυς Καγιά και Έλενας Χριστοπούλου, όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάτι γι' αυτό, η Άννα είπε:

«Οι σχέσεις της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλές στο παιχνίδι. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει μεταξύ τους».

Πώς θα αντιδρούσε αλήθεια αν χρειαζόταν να μοιραστεί το έπαθλο του GNTM με κάποια άλλη κοπέλα όπως έγινε με την Κάτια και την Άννα Μαρία η Άννα είπε με ειλικρίνεια: «Θα ξενέρωνα αν χρειαζόταν να μοιραστώ το έπαθλο».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved