Media

Ο Δημήτρης Μπάσης αγωνιά: «Είμαστε ο μόνος κλάδος που έχει κατεβάσει ρολά. Υπάρχει πρόβλημα»

Gossip-tv Team

Προβληματισμένος, όπως όλοι οι καλλιτέχνες είναι ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες λόγω κορονοϊού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίστηκε με μούσι και μουστάκι, «δώρα» της καραντίνας προφανώς, μίλησε για όλα αυτά που τον απασχολούν λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σαφώς αυτό που προέχει είναι η υγεία, είναι πολύ βασικό να τηρηθούν τα μέτρα και οι αποστάσεις. Εμείς, αυτό που θέλουμε, είναι ένας οδικός χάρτης. Τα ραφεία παραγωγής θέλουν έναν οδικό χάρτη. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα δίμηνο για να κλειστεί κάτι. Μέχρι τον Ιούλιο είναι καλός ο χρόνος για να υπάρξει οργάνωση.

Από τη στιγμή που ανοίγουν τα μεγάλα mall και τα ανοιχτά θέατρα και οι κινηματογράφοι μπορεί να γίνει και κάτι ανάλογο για συναυλία αλλά να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας» είπε ο Δημήτρης Μπάσης και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να εξάγει είναι ο τουρισμός και ο πολιτισμός. Και τα δύο δέχονται πολύ μεγάλο πλήγμα».

Όσο για το τι προτάσεις υπάρχουν από τους καλλιτέχνες ώστε να υπάρξουν συναυλίες το καλοκαίρι αλλά με την τήρηση όλων των κανόνων για τη μη διάδοση του κορονοϊού, ο Δημήτρης Μπάσης σχολίασε:

«Δεν ξέρω τι έχουν πει όσοι έχουν βρεθεί στην τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού αλλά σαφώς θα πρέπει σε μία συναυλία να είναι συγκεκριμένος κόσμος, εννοείται ότι δεν θα υπάρχουν όρθιοι. Όμως θα μπορέσει να υπάρξει κάποιος προγραμματισμός. Να τηρηθούν οι αποστάσεις σε ένα θέατρο ή ένα γήπεδο. Είμαστε ευσυνείδητοι και πιστεύω θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση…

Υπάρχει μεγάλη αγωνία και μεγάλο άγχος. Πιο πολύ θέλω να μιλήσουμε για αυτούς που είναι πίσω από εμάς. Είμαστε ο μόνος κλάδος που έχει κατεβάσει ρολά. Υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν υπάρχει φως στο τούνελ όταν δεν ξέρεις αν θα κάνεις το καλοκαίρι συναυλίες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved