Media

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία! Η ατάκα-φωτιά: «Παίζει πολύ βρώμικα»

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Στο αποψινό επεισόδιο αδιαμφισβήτητα πρωταγωνίστριες ήταν η Μάρλεν και η Μαρία οι οποίες διασταύρωσαν τα... ξίφη τους! 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η νίκη της Μάρλεν στη δοκιμασία του Mystery Box με την οποία αυτόματα αποκτούσε και πλεονέκτημα έναντι των συμπαικτών της. Ποιο ήταν αυτό;

Η εκκεντρική Μάρλεν μπορούσε να επιλέξει τα υλικά με τα οποία ο κάθε παίκτης θα μαγείρευε.

Και στη Μαρία δεν έδωσε ένα από τα τρία που είχε στη διάθεσή της αλλά και τα τρία. Όταν της ζητήθηκε να πει γιατί το έκανε αυτό, η Μάρλεν άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παίρνω το αίμα μου πίσω για αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα».

Φυσικά, η Μαρία έγινε έξαλλη με την ατάκα της και αντέδρασε έντονα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη, μπορεί να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό έγινε όταν έλειπες. Η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, το ότι παίζω βρώμικα, που παίζω βρώμικα;».

Και αργότερα, στις κάμερες μπροστά και ενώ ήταν μόνη της η Μαρία είπε πως δεν είναι σε θέση η Μάρλεν να μιλάει για... βρωμιά, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα. Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved