Media

MasterChef: Είναι η Μάρλεν με τον Βαρθαλίτη το νέο ζευγάρι του ριάλιτι μαγειρικής; (video)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Μπορεί ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη να είναι το ερωτευμένο ζευγάρι του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αλλά τι συμβαίνει και ανάμεσα στη Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Όπως ακουγόταν τελευταία, η Μάρλεν και ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχουν έρθει κοντά μετά την επιστροφή εκείνης στο παιχνίδι. Όμως τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο ισχύουν οι παραπάνω φήμες;

Η Ασημίνα και η Άλκηστις από το περυσινό MasterChef μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για το φημολογούμενο ζευγάρι αλλά και για το κατά πόσο vegan ή όχι είναι η Ντέμη μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ασημίνα λοιπόν αποκάλυψε ότι κάθε φορά που η Ντέμη την επισκεπτόταν στο εστιατόριο που εργαζόταν, η τελευταία δοκίμαζε μόνο vegan πιάτα, διαλύοντας κάθε φήμη που τη θέλει να... καταβροχθίζει ζωική πρωτεΐνη.

Όσο για τη φημολογούμενη σχέση Βαρθαλίτη-Μάρλεν, η Άλκηστις η οποία γνωρίζει προσωπικά τη Μάρλεν μιας και προέρχονται και οι δύο από την Κρήτη, είπε πως ο Βαρθαλίτης δεν είναι του γούστου της Μάρλεν και ότι η εκκεντρική μαγείρισσα έχει άλλες προτεραιότητες στην προσωπική της ζωή.

Δείτε τι αποκάλυψαν οι δύο πρώην παίκτριες του MasterChef στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved