Media

Χρύσπα: «Ήθελα να φύγω από το J2US γιατί έγινε ριάλιτι» (video)

Gossip-tv Team

Η Χρύσπα μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για την αποχώρησή της από το J2US τονίζοντας πως ήθελε να φύγει από το σόου όταν είδε ότι έγινε ριάλιτι. 

Η τραγουδίστρια η οποία είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον καλλιτεχνικό της παρτενέρ της στο σόου, Γιάννη Δρυμωνάκο είπε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη γιατί ήμουν εγώ αυτή που κυνήγησα τη θέση στο J2US. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς και εγώ και ο Γιάννης. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι κατά κάποιον τρόπο ήθελα να φύγω γιατί ενώ βρέθηκα σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μουσικό σόου, ξαφνικά άρχισε να παίρνει μία τροπή ενός ριάλιτι σόου.

Θέλω να πω ότι αντί να μιλάμε κάθε βδομάδα για τον νικητή του σόου και πόσο προσπαθούν οι άνθρωποι που δεν είναι τραγουδιστές ή ηθοποιοί στο να σταθούν πάνω σε μία σκηνή, στεκόμαστε στο ποιος είπε, τι είπε ή γιατί το είπε και αυτό εμένα με βάζει να είμαι σε μία αμυντική στάση που μου θυμίζει ριάλιτι…

Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία διπλής αποχώρησης η οποία κρατάει μία εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία γιατί το περάσαμε δύο φορές με τον Γιάννη. Ήταν μία πολύ δυσάρεστη στιγμή και για μένα και για την οικογένειά μου. Γιατί δεν έχουμε φυτρώσει έχουμε και γονείς πίσω μας. Τους έλεγα λοιπόν, 'μη στενοχωριέστε'. Δεν θα στενοχωριόμουν ούτε εγώ ούτε εκείνοι αν ήταν μπαμ και κάτω. Λέω ριάλιτι όλη την εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα. Μόλις έγινε αυτό με τη διπλή αποχώρηση είπα στη παραγωγή ότι θέλω να αποχωρήσω».

Δείτε τι άλλο είπε η τραγουδίστρια για το σόου στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved