Media

8 Λέξεις:Αυτή και αν είναι είδηση! Δεν φαντάζεστε ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στο καστ της σειράς!

Gossip-tv Team

8 Λέξεις: Μπορεί να μείναμε αρκετό καιρό μακριά από τις ενδιαφέρουσες ιστορίες των ηρώων της σειράς, όμως η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά αναμένεται στο μέλλον να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Και αυτό όχι μόνο γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από τα νέα επεισόδια αλλά και επειδή στο καστ της σειράς προστίθενται δύο πολύ γνωστοί ηθοποιοί οι οποίοι τυγχάνει να είναι και πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου αποφάσισε φαίνεται να μας χαρίσει ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις από τη νέα σεζόν προσθέτοντας στο καστ και μάλιστα μόνιμα δύο πρώην συνεργάτες του οι οποίοι μάλιστα είχαν αναδειχθεί από τις σειρές του γνωστού σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Εκτός, λοιπόν από την προσθήκη δύο γυναικών ηθοποιών την ερχόμενη σεζόν, προστίθενται και δύο νέοι ρόλοι και μάλιστα πρωταγωνιστικοί.

Δείτε στην gallery για ποιους πρόκειται:

Να θυμίσουμε ότι η σειρά 8 Λέξεις πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές Ιουνίου όταν πλέον οι ηθοποιοί θα μπορούν να μετακινούνται χωρίς περιορισμούς μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου όπου γίνονται τα γυρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved