Media

Ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου –Σπυροπούλου - Έλυσαν την παρεξήγηση on air

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το J2us και βρέθηκε στην εκπομπή, Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο γυναίκες έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα!

Η Κωνσταντίνα δεν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά πήγε την επόμενη μέρα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και υπήρξε παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.

Η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε αρχικά στις δηλώσεις της Χριστίνας Παππά και είπε: «Εγώ θέλω να πω αυτό που και την τελευταία φορά με ρώτησαν ότι αυτά είναι θέματα φιλικά και τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Να βάλουμε μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό»

Και τότε της είπε η Κατερίνα: «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω ένα καλεσμένο στην εκπομπή, να μην το φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε…».

Η Κωνσταντίνα ανέφερε: «Άκουσα και εγώ πράγματα που λέγατε ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο Just και δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται και χοντρά πράγματα. Λύθηκαν γι’ αυτό είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, η συμπαίκτρια του Ζώτου».

Και η Κατερίνα απάντησε: «Εφόσον και εσύ δεν μας μιλάς, δεν υπάρχει λόγος και εμείς να σε παίζουμε. Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ και όταν ο άνθρωπος κάθεται εκεί μέχρι τις τέσσερις τη νύχτα... Ο Κωνσταντίνος και ο Σπύρος Κεραμείδας μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή. Όταν ξαφνικά βλέπω εγώ να μιλάς στο Happy Day , έστειλα μήνυμα και στην Τσιμτσιλή επειδή γράφτηκε περίεργα στα sites, μην νομίζει η κοπέλα ότι έχει να κάνει με αυτήν».

Η δε Κωνσταντίνα δήλωσε: «Είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Alpha, ούτε έφυγα κακήν κακώς, ούτε μου φέρθηκαν άσχημα, μου φέρθηκαν εξαιρετικά, τους φέρθηκα εξαιρετικά και όταν έφυγα, έφυγα με πολύ καλή διάθεση. Εγώ απλά διορθώνω κάποια πράγματα που ειπώθηκαν».

Τελικά έλυσαν την παρεξήγηση; Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved