Media

SNIK - Τάσος Ξιαρχό: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας τους (Pics-Vid)

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN ήταν το πρωί της Κυριακής (28/6) ο Τάσος Ξιαρχό.

Μίλησε για όλους και για όλα.

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον SNIK, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ τους.

«Εμένα χτυπάει το κινητό μου πάντα και μου λένε θέλουμε μία χορογραφία που θα γίνει viral. Έτσι έγινε και με την Τάμτα και το Senorita. Ήρθαν τρεις μέρες πριν από τα βραβεία, ήμουν σε άγχος τι θα κάνουμε, ήμουν πολύ κουρασμένος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι και λέω “δεν θα σηκωθούμε θα κάνουμε μία καθιστή χορογραφία γιατί δεν μπορώ να περπατάω. Έγινε χαμός στο Instagram, λένε πάμε για κλιπ και θα βασιστούμε στη χορογραφία.

Λέω ΟΚ, φτιάχνω τη χορογραφία και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έκοψαν τα μισά και παίζουν γενικά όπως τα κλασικά βίντεο κλιπ. Λίγο πωπό, λίγο στήθος, λίγο μαλλί και λέω "όχι, πάλι". Μου στέλνει η εταιρεία μήνυμα να το προωθήσω και λέω γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να ήταν κάτι που να χαίρομαι να κάνω.

Κι εκεί ήταν που έμαθα ότι ο SNIK με έβρισε λίγο στην εταιρεία και λέει "ποιος νομίζει ότι είναι αυτός" γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι οι σκηνοθέτες στην Ελλάδα έχουν μάθει να μην δείχνουν τον χορό αλλά άλλα πράγματα, όπως σωματικά μέλη και έκραξα άσχημα τον σκηνοθέτη», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved