Media

MasterChef: Τι απαντάνε στο ενδεχόμενο γάμου στο άμεσο μέλλον; (video)

Gossip-tv Team

Για τη σχέση τους εντός και εκτός δουλειάς μίλησαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, οι παίκτες του τελευταίου Master Chef, απαντώντας μάλιστα και στο ενδεχόμενο γάμου.

Το ζευγάρι που ήρθε κοντά και ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας και των δύο στο ριάλιτι μαγειρικής, εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει την κουζίνα γνωστού εστιατορίου στην Κηφισιά.

Οι ίδιοι είπαν για τη σχέση τους σήμερα: «Όταν είμαστε στη δουλειά είμαστε ο Μπέλλος και η Μπέη. Όταν γυρνάμε σπίτι είμαστε η Μαρία και ο Δημήτρης».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Οι δυο τους παραδέχτηκαν on camera: «Δεν ξέραμε ότι η σχέση μας είχε πάρει τέτοια προβολή στα Μέσα»Δεν είχαμε μεγαλώσει με κάμερες δίπλα μας. Ξαφνικά μπήκαμε σε ένα ριάλιτι και έγινε χαμός».

Όταν ρωτήθηκαν αν θα τους δούμε τηλεοπτικά κάπου, η Μαρία Μπέη αποκάλυψε: «Πολύ πιθανόν να είμαστε κάπου μαζί τηλεοπτικά του χρόνου και να μαγειρεύουμε».

Φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν με μικρά... καρφάκια και στους πρώην συμπαίκτες τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν παίκτες που ήταν άλλοι πίσω από τις κάμερες και άλλοι μπροστά».

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ρωτήθηκαν ακόμα και για το αν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου. Και οι ίδιοι είπαν με... μία φωνή: «Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί».

Δείτε τι άλλο δήλωσαν στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved