Media

Μαλέσκου: Η ειδική ρήτρα του συμβολαίου της και το πρόσωπο έκπληξη στην ομάδα

Gossip-tv Team

Η νέα εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, "έκλεισε" την ομάδα της και η αλήθεια είναι ότι θα δούμε στην ομάδα της πολλά πρόσωπα έκπληξη. 

Γιατί εκτός από τους τρεις άντρες που έχουν κλείσει για να βρίσκονται στην τηλεοπτική παρέα της, δηλαδή τον Μάνο Μαγιάτη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη θα δούμε και μία δημοσιογράφο, έμπειρη στα τηλεοπτικά πάνελ που όμως δεν περιμέναμε.

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου που όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not θα βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στο όλο θέμα παρενέβη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος αποκάλυψε μία ιδιαίτερη ρήτρα που άκουσε ότι υπάρχει στο συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε:

«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά στην εκπομπή, δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις.

Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης, το οποίο αν το περάσει θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση και αν είναι κάτω από εκεί θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση. Ο ΣΚΑΙ νομίζω το έχει ξανακάνει αυτό», δήλωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved