Media

Σοφία Μουτίδου: Λύγισε on air στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Δάκρυσε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα. Τι έγινε όμως;

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει η δημοσιογράφος, Κάλλια Καστάνη για τη ζωή της. Στο βίντεο η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στον πατέρα της και τα όνειρα που έκανε για εκείνη να γίνει δικηγόρος, η οποία είχε δώσει Πανελλήνιες και είχε περάσει νομική.

Την ώρα που η ηθοποιός περιέγραφε on air τη στιγμή που ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι είχε περάσει στη Νομική δεν άντεξε και... λύγισε!

«Όταν πέρασα στη Νομική, ήταν μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή, δεν το έχω πει ποτέ αυτό, γιατί θεώρησα χρέος μου να πάρω τον μπαμπά μου τηλέφωνο στο καπνεργοστάσιο. Σήμερα θα γίνω χάλια, θα κλαίμε και θα μας βγάζουν παντού... Λέει η μαμά μου, «πάρ’ τον παιδί μου να μάθει τα αποτελέσματα». Παίρνω και το σηκώνει ο υπεύθυνος του εργοστασίου. Λέω, «τον Μουτίδη θα ήθελα», τον φωνάζουν και του λέω, «μπαμπά, πέρασα στη Νομική»! Και μου λέει, «μπράβο, μπράβο» και κλείνει... Μου λέει μετά ότι πήγε σε κάτι τσουβάλια με καπνό επάνω, έτρωγε το ψωμοτύρι του και έλεγε ότι το παιδί του τα κατάφερε. Ήταν κάτι… Δεν μπορώ… Είμαι χάλια, δεν έχει ξαναγίνει αυτό… Παιδιά, είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση δεν έχω ξανακλάψει τόσο» υπογράμμισε η Σοφία με δάκρυα στα μάτια!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved