Media

Χρηστίδου: Η αναφορά για τα κιλά της στο Happy Day και η συγγνώμη της Σταματίνας

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο και μία παρ' ολίγον κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που "έσβησε" με το έγκαιρο "συγγνώμη" της τελευταίας. 

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν δημόσια ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής της Happy Day για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα κιλά του πριν από λίγες ημέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με εκείνη καθώς είχαν αναφερθεί οι συντελεστές της εκπομπής του Alpha στα κιλά της.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε: «Κι εγώ από προσωπική εμπειρία, όταν είχε γίνει ένα περιστατικό στο Happy Day, παρόλο που εγώ δεν εκφράστηκα ποτέ για αυτό και δεν τοποθετήθηκα, με πήρε τηλέφωνο η Σταματίνα την επόμενη μέρα και το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη».

Κάπως έτσι λοιπόν δόθηκε τέλος αναίμακτα σε μία κόντρα που παρ' ολίγον να ξεκινήσει αλλά αποσιωπήθηκε από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν παρασκηνιακά.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved