Media

GNTM: Ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε παίκτες και η "φιδίσια" γλώσσα της Ρασέλ

Gossip-tv Team

GNTM: To disadvantage που δόθηκε στη Liia από τον Αιμιλιάνο λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία, στάθηκε αιτία να εκνευριστεί η δεύτερη και να δημιουργηθεί μεγάλος τσακωμός λίγο πριν ξεκινήσει το σετ.

Ο Αιμιλιάνο έδωσε τα τρία disadvantage του στη Λία, τον Τσεντολίνι και την Παρασκευή, με τον πρώτο να δηλώνει πως θέλει να τους διώξει από το σπίτι.

Το disadvantage αυτό ήταν οι τρεις παραπάνω επιλαχόντες από τον Αιμιλιάνο να έχουν μόλις 10 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους προκειμένου να βγάλουν έστω και μία λήψη.

Αυτό όμως εκνεύρισε τους τρεις παίκτες που είχαν αυτό το disadvantage με τη Λία να ζητάει μέσω της... πλάγιας οδού τα... ρέστα από τον Αιμιλιάνο, αποκαλύπτοντας στους κριτές κάτι από το παρελθόν που κατά τη γνώμη του Αιμιλιάνο δεν υπήρχε λόγος να πει.

Έτσι κάπως άναψαν τα αίματα ανάμεσά τους, με τον Τσεντολίνι να μπαίνει στη μέση και τελικά να δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο σετ.

Όσο για τη Ρασέλ, έδειξε να απολαμβάνει αυτή την ένταση στην ατμόσφαιρα και μάλιστα δεν έκρυψε ότι της άρεσε όλο αυτό, προκαλώντας με τη συμπεριφορά της κάποιους από τους συμπαίκτες της.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους παίκτς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved