Media

My Style Rocks: Στα μαχαίρια οι παίκτριες: «Είσαι διπρόσωπη, δεν θέλω επαφές μαζί σου»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Χαμός και σε αυτό το επεισόδιο (2/11) του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις της Αρετής και της Τζένης.
Τα σχόλια της δεύτερης ότι η Αρετή έχει βοήθεια από στυλίστα, ενόχλησαν πολύ την Αρετή.

Φυσικά προσπάθησαν να λύσουν την κόντρα τους στον τηλεοπτικό αέρα όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την Αρετή τι έχει να πει για όλα αυτά, με την ίδια να λέει ότι προσπαθεί πολύ και τα σχόλια την έχουν φοβίσει μην έχοντας την δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η Τζένη τότε της απάντησε γελώντας:
«Δεν σε φόβισα, δεν σε απείλησα, σου έκανα μια ερώτηση με μεγάλη λύπη στα μάτια μου. Να ξέρεις ότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος όταν τρέχω κι όταν σαν Τζένη σου έχω δώσει δύο ευκαιρίες και σου λέω θέλω να σου μιλήσω κι εσύ δεν μου δίνεις την ευκαιρία γιατί φοβάσαι να ακούσεις κάποια πράγματα… Έχω μάρτυρα, δεν σε φόβισα.».

Όταν η Αρετή Λις τής είπε ότι έχει μάρτυρα την κλίκα της, η Τζένη είπε σε έντονο ύφος:
«Δεν μπορείς ακόμα και τώρα να δεχτείς την αλήθεια, είσαι ο χειρότερος εχθρός σου».

Και η Αρετή συνέχισε λέγοντας:
«Τελικά ποια προσωπικότητα είσαι γιατί μου βγάζεις πολύ διπρόσωπη. Είσαι αυτή που με κατηγορεί για βοήθεια ή αυτή που έρχεται πίσω και μου λέει ότι είσαι στυλάρα; Μπορώ να σε αντιμετωπίσω αλλά όταν ένας άνθρωπος με κατηγορεί κι αναιρεί όλη μου την προσπάθεια και πίσω μου λέει ότι είσαι στυλάρα, ε τότε σε θεωρώ διπρόσωπη. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ και δεν θέλω καμια σχέση μαζί σου. Ξέρω ότι εν βρασμώ δεν μιλάς και θα σου έδινα χρόνο όποτε μπορούσα.».

Δείτε άλλο ένα απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved