Media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απότομη απώλεια κιλών, η Ιταλία και τα... ηλεκτρολογικά!

Gossip-tv Team

Roomies: Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Μαρία Σολωμού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

«Από μικρός μου άρεσε η άθληση. Οπότε, όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν πολύ σωματώδης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω, έπρεπε απότομα να χάσω κάποια κιλά» αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε: «Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη».

Δεν μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά. Πριν από αυτά εργαζόμουν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ήμουν από την αρχή του έργου. Βαριά βιομηχανία. Το μικρότερο έργο που έκανα ήταν τα ηλεκτρολογικά του Καραϊσκάκη το 2002.

Μεγαλώνοντας κατάλαβα στη ζωή ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι σκέφτεσαι σου έρχεται. Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το NLP, κάνω θεραπεία με αγγέλους. Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας από τότε που γεννιόμαστε.

Κάποιοι έρχονται παρωδικά για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά έχουμε και το στάνταρ από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved