Media

GNTM: Οι τρυφερές αγκαλιές Ρασέλ-Έντουαρντ που επιβεβαιώνουν ότι είναι ζευγάρι

Gossip-tv Team

GNTM: Και ενώ οι φήμες ότι όλο και αυξάνονται τα ερωτευμένα ζευγάρια μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model, ένα από αυτά, η Ρασέλ και ο Έντουαρντ δεν κρύβουν ότι έχουν έρθει πολύ κοντά τώρα τελευταία. 

Η σημερινή δοκιμασία σε ορεινό χωριό στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να δούμε πώς λειτουργούν και συμπεριφέρονται οι παίκτες εκτός εγκλεισμού στη βίλα.

Η χαρά τους και η χαλαρή διάθεσή τους μιας και έφευγαν πολύ μακριά από την Αθήνα για να βρεθούν κοντά στη φύση και στις ομορφιές της χώρας μας έκανε όλους τους παίκτες να χαλαρώσουν και να είναι πιο διαχυτικοί και άνετοι μπροστά στις κάμερες.

Ανάμεσά τους και η Ρασέλ με τον Έντουαρντ οι οποίοι κάθισαν μαζί στο μικρό πούλμαν που τους μετέφερε και δεν σταμάτησαν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους.

Μάλιστα η Ρασέλ κάποια στιγμή "απαθανατίστηκε" να χαϊδεύει το χέρι του Έντουαρντ με εκείνον φυσικά να απολαμβάνει τα χάδια της με μεγάλη χαρά.

Ένα άλλο ζευγάρι που έδειξε να απελευθερώνεται ήταν ο Σήφης και η Μαρινέλα για τους οποίους έχει ακουστεί εδώ και καιρό πως έχουν έρθει κοντά και φλερτάρουν.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα τρυφερά τετ α τετ των δύο ζευγαριών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved