Media

Καινούργιου: O γάμος, ο Φίλιππος και τα απίστευτα πειράγματα των συνεργατών της!

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του τον Μάιο του 2021, αποκάλυψε ότι πολλοί φίλοι της θα παντρευτούν την άνοιξη.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».
Και επειδή είπε «θα παντρευτούμε», οι συνεργάτες της άρχισαν να τη ρωτούν αν θα παντρευτεί, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να την πειράξουν… ιδίως ο Γκουντάρας «πέταξε απίστευτες ατάκες»!

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις ατάκες των συνεργατών της είπε για να κλείσει το θέμα: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved