Media

Ντάνος: Απαντά για το αστρονομικό ποσό που φημολογείται πως ζήτησε για το Bachelor

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Alpha και μίλησε για τη ζωή του μετά τη νίκη του στο Survivor.

Έχοντας συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά δίπλα στον Ανδρέα Γεωργίου, ο Ντάνος είναι πανέτοιμος για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, με το όνομά του να συζητιέται αρκετά γύρω από τηλεοπτικά προγράμματα.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ζητά 500.000 ευρώ προκειμένου να βρεθεί στο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, παίρνοντας ανάλογη θέση με αυτή του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική, δεν σημαίνει ότι εγώ ότι κάνω, το κάνω με πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει και τις κουβέντες αυτές», ξεκαθάρισε για το ριάλιτι του Alpha.

Όσο για το εάν βλέπαμε τον Ντάνο παρουσιαστή του Survivor μαζί με τον Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του...

«Όχι, καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές, αλλά επειδή συνέβη στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιανό, νομίζω όμως ότι γενικά δεν θα το έκανα», δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved