Media

GNTM: Ρασέλ σε Παναγιώτη: «Δεν ασχολούμαι με "λίγους" ανθρώπους σαν κι εσένα»

Gossip-tv Team

GNTM: Η επιστροφή πρώην παικτών του ριάλιτι μοντέλων στο πλατό ανέδειξε για ακόμα μία φορά μία μεγάλη κόντρα, αυτή ανάμεσα σε Ρασέλ και Παναγιώτη Αντωνόπουλο

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που και οι δύο τους αποχώρησαν μετά από δοκιμασίες από το παιχνίδι, όμως φαίνεται πως η αντιπάθεια παραμένει καθώς τόσο ο τυροκόμος όσο και η μαύρη γαζέλα του Greece's Next Top Model όταν ήρθαν σε επαφή ήταν... μία στο καρφί και μία στο πέταλο.

Όταν ο υπεύθυνος μοντέλων του πρακτορείου στο Λονδίνο αποφάσισε ποιοι θα ήταν οι πρώην παίκτες που θα έμπαιναν ξανά στο σπίτι για ακόμα μία ευκαιρία, τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Ρασέλ πέρασαν στην... αντεπίθεση. Μάλιστα, το ξεκίνησε ο Παναγιώτης λέγοντας πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην περάσει στο σπίτι η Ρασέλ, εφόσον αυτό δεν έγινε, ήταν ευχαριστημένος.

Τότε η Ρασέλ έδωσε τη σκληρή της απάντηση στο πρώην συμπαίκτη της λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Δεν ασχολούμαι με "λίγους" ανθρώπους σαν κι εσένα». Φυσικά η ατάκα της δεν έμεινε αναπάντητη από τον Παναγιώτη ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση.

Δείτε στο βίντεο πώς της απάντησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved