Media

Κατερίνα Λένη: Αυτό είναι το μεγάλο της απωθημένο (Vid)

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Λένη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show και αναφέρθηκε στα χρόνια της εφηβείας, την ψυχοθεραπεία και αποκάλυψε το μεγάλο της απωθημένο!

Η Κατερίνα Λένη που έγινε γνωστή από το MasterChef: «Έφυγα από το σπίτι 14χρονών και ήρθα στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολη η κατάσταση. Όλο αυτό με έκανε πιο επιφυλακτική. Ένα κράμα θυμού, απογοήτευσης και αμφιβολίας. Είμαι ένας πολύ καχύποπτος άνθρωπος. Δίνω ευκαιρίες αλλά αν απογοητευτώ έχεις τελειώσει για εμένα.»!

Και πρόσθεσε: «Στο σχολείο ήμουν άριστη μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Μετάνιωσα που δεν το ακολούθησα. Νομίζω θα μου ταίριαζε πολύ αυτό το επάγγελμα. Δεν το έχω αποκλείσει. Ίσως κάποια στιγμή θα τολμήσω να το κάνω. Μου έχει μείνει απωθημένο.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ακολούθησα την κομμωτική για λόγους επιβίωσης. Ήμουν στην Ελλάδα και έπειτα από κάποια χρόνια αρρώστησε η γιαγιά μου και γύρισα στη Γερμανία. Ξεκίνησα από το μηδέν. Είμαι ευγνώμων όμως για αυτά τα 11 χρόνια στη Γερμανία. Στη μαγειρική είμαι αυτοδίδακτη, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved