Media

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έγινα κουρέλι, δεν έβλεπα φως μπροστά μου» (Video)

Gossip-tv Team

Ευτυχείτε: Στην εκπομπή του OPEN μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή και πραγματικά συγκλόνισε με τα όσα είπε.

Η τραγουδοποιός Πέννυ Μπαλτατζή μίησε για την συνεργασία της με τον Αντώνη Λουδάρο στο J2US και αποκάλυψε προσωπικές εμπειρίες της ζωής της που της κόστισαν όπως ο χαμός του αδερφού και της μητέρας της αλλά και οι 4 αποβολές που της έτυχαν.

«Βεβαίως και η κατάθλιψη μου… χτύπησε την πόρτα. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ γιατί κυοφόρησα τέσσερα μωράκια και ο Κάρολος ήταν το πέμπτο. Το πρώτο ήταν εξίμισι μηνών, γέννα κανονικά και το “αποχαιρέτησα” το παιδάκι.

Πολύ συνειδητά είπα ότι δεν θέλω να φέρω ένα άρρωστο παιδάκι στον κόσμο, ένα παιδάκι που έχε υποξία, που δεν έχει οξυγονωθεί επαρκώς ο εγκέφαλός του, λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα, και ήταν και πολύ μικρό, δεν θα σωζόταν το παιδάκι. Το δεύτερο ήταν ένα εξωμήτριο, το οποίο εντάξει, συμβαίνει. Συναισθηματικά μου στοίχισε πάρα πολύ, έγινα κουρέλι, δεν έβλεπα φως μπροστά μου για κανένα λόγο.

Από λάθος μου άκουσα και ακολούθησα μια συμβουλή ότι πρέπει να κάνω εξωσωματική. Έκανα εξωσωματική και έμεινα έγκυος σε δίδυμα, τα οποία τα έχασα και τα δύο με διαφορά μίας εβδομάδας», είπε, μεταξύ άλλων, η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved