Media

Μπάρκα: Ξεσπά κατά Λιάγκα: «Ο παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους»

Gossip-tv Team

Τι συνέβη και η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη;

«Υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη», δήλωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης στη συνέντευξή του στο Gala μη αναφερόμενος στον Λιάγκα.

Όπως το gossip-t.gr γνωρίζει, ο Μανώλης Σκοπελίτης αναφερόταν σε προγενέστερο παρουσιαστή.

Και η Δανάη Μπάρκα με αφορμή αυτή τη δήλωση μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τα αρνητικά σχόλια που έχει κάνει για εκείνη στο παρελθόν για τα κιλά της.

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάζει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο…»!

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. Ήμουν ξαπλωμένη. “Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις”. Και πέρσι με ένα άλλο κορίτσι από το GNTM, την Κατερίνα Πεφτίτση.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved