Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Η επικοινωνία με την Μενεγάκη και η απίστευτη ατάκα της!

Gossip-tv Team

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελένη Μενεγάκη και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο Ανδρέας χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε. Έπρεπε να είναι ο παρουσιαστής του Big Brother. Νομίζω ότι όρθιος ο Ανδρέας θα ήταν τουλάχιστον πέντε μονάδες πάνω το σόου», δήλωσε για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη βαθιά φιλία που τη δένει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος πολύ γνώριμος σε όλους. Έρχεται με δύναμη, με φόρα για να κατακτήσει κι εκείνη ένα μερίδιο τηλεθέασης».

Και αποκάλυψε για την Ελένη Μενεγάκη: «Ακόμη κι αν διαφωνούμε στο τέλος συμφωνούμε γιατί κερδίζω πάντα εγώ… Μιλάμε αλλά δε μιλάμε για τα επαγγελματικά μας γιατί θα την πατήσω κάτω».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Το πότε δεν το ξέρω… Καλό θα είναι να έχω φύγει εγώ για να γυρίσει. Δεν μπορώ κι άλλη αντίπαλο! Έλεος! Πολλές μαζευτήκαμε. Άμα βλέπω τα δύσκολα την «κάνω» νωρίς»!

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε: «Καταλάβαμε ο ένας την αλήθεια του άλλου και στην πορεία αγάπησε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ».

Και αποκάλυψε ότι o παρουσιαστής προσφέρθηκε να τη βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν είχε φύγει από τον Alpha.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved