Media

Καινούργιου για Bachelor: «Δύο μήνες πριν είχαμε πει την δυάδα του τελικού και «φάγαμε» εξώδικο»

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το εξώδικο που δέχτηκε η εκπομπή της από τον Alpha για το, The Bachelor μετά το spoiler που έδωσε!

«Θα πούμε τους λόγους που δεν παίζουμε τα πλάνα του The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ αποκάλυψα τις δυο φιναλίστ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και προβλήθηκε το βίντεο της Έλενας Πολυκάρπου που ανέφερε ότι οι τρεις φιναλίστ θα είναι: η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Νικόλ με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως τα δυο κορίτσια που θα πάνε στη Μάνη θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ. Και τότε ήρθε το εξώδικο από τον Alpha.

Το εξώδικο του Alpha ανέφερε: «Χαρακτηριστικό της κακοπιστίας της αναφοράς σε τέτοιες πληροφορίες είναι ότι σε σημείο της εκπομπής, η ίδια η κυρία Καινούργιου, ήτοι το κεντρικό και πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά και εμφατικά ως προς τις δυο φιναλίστ του τελικού “εγώ ξέρω ότι θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ”, όταν δεν έχουν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ημιτελικού, κάτι που εκτός από φερόμενες κρίσιμες πληροφορίες, θα μπορούσε να δώσει στους τηλεθεατές ακόμη και την εντύπωση ενός δήθεν “προδιαγεγραμμένου” αποτελέσματος – κάτι απολύτως συκοφαντικό για τον σταθμό και το πρόγραμμά μας»!

Με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει στο τέλος ενοχλημένη πως στην αρχή της προβολής του The Bachelor είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τον σταθμό για να το προωθήσει στην εκπομπή της. Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Alpha είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον Alpha τηλέφωνο και μου έλεγαν να το σπρώξω. Ο Alpha έχει στείλει παντού εξώδικα».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved