Media

Πέμυ Ζούνη: Θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό; Και τι αποκαλύπτει για τις 8 Λέξεις;

Gossip-tv Team

Η Πέμυ Ζούνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για τη συνέχεια των 8 Λέξεων όπου πρωταγωνιστεί, για το εμβόλιο του κορονοϊού αλλά και για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Αλέξη Παππά που πάει Survivor. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μόλις επέστρεψε από την Κύπρο όπου έκανε γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά και μίλησε με χαρά στην εκπομπή για τις προθέσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με το εμβόλιο του κορονοϊού. Θα το κάνει ή όχι;

"Θα δούμε" είπε η Πέμυ Ζούνη όταν ρωτήθηκε, τονίζοντας πως δεν βρίσκεται σε πανικό και ότι θέλει πρώτα να διαπιστώσει ότι όλα θα γίνουν με ασφάλεια για να υποβληθεί και η ίδια σε εμβολιασμό.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις 8 Λέξεις που ακούγεται πως θα "συρρικνωθούν" για χάρη του Survivor, η ηθοποιός είπε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά τη σύντομη "εισβολή" του Γιάννη Σπαλιάρα πριν από λίγο καιρό στη σειρά, η Πέμυ Ζούνη αποκάλυψε πως μόνο ένα "γεια" είπαν όμως επεσήμανε πως πρέπει να είναι πολύ καλό παιδί.

Όταν δε ενημερώθηκε για την απόφαση του Αλέξη Παππά να φύγει για Άγιο Δομίνικο, δεν έδειξε να γνωρίζει ότι είναι και εκείνος πλέον Survivor και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved