Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκάλυψε πόσα πήρε για μία ταινία και… «μείναμε άφωνοι»!

Gossip-tv Team

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στο «Σημείο συνάντησης» στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κωνσταντίνου πόσα πήρε για τη συμμετοχή του σε μία ταινία…

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του σε χολιγουντιανή παραγωγή, στην ταινία «summer lovers» και για τον -υπέρογκο- μισθό που πήρε και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ήταν το 1980 με 1981, το μαλλί μου ήταν αφάνα, σγουρό σαν καρούλι και μακρύ… Είχα μία φίλη και μου είπε «θα γίνει μία ταινία, θέλεις να περάσεις από casting να σε δει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης;». Έρχομαι από Θεσσαλονίκη Αθήνα, με βλέπει ο σκηνοθέτης με το σγουρό μαλλί και με ήθελε… άλλωστε τρεις σκηνές ήταν! Το πιο αστείο ήταν όταν μου τηλεφώνησαν να μου πουν τι λεφτά θέλω… Το 1980 ο μηνιαίος μισθός ήταν 9.000 δραχμές ή 12.000 δραχμές κάπου εκεί… και μου τηλεφωνούν και μου λένε ποιο είναι το κασέ σας και μου έφυγε το ακουστικό… ούτε καν ήξερα τι είναι το κασέ. Και μου λένε 150.000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω… και λέω «ναι». Πήγα στην Σαντορίνη και έκατσα μία βδομάδα για τρία γυρίσματα. Μου είπαν… «με το που φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ», εγώ όμως νέο παιδί δεν πήγα… και την άλλη μέρα στο γύρισμα μου τραβάνε το αφτί και μου λένε «γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;»»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved