Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Λάμπρη μετά την αποχώρηση – Αυτούς τους παίκτες «δίνει στεγνά»!

Gossip-tv Team

H Αγγελική Λάμπρη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Love It για την αποχώρησή της από το Survivor, έδωσε στεγνά κάποιους παίκτες και αποκάλυψε τη στρατηγική τους!

Αρχικά η Αγγελική Λάμπρη τόνισε: «Πριν να μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι φεύγω. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν έκλαψα και δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη ήμουν όλο κόκαλα και άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ και νομίζω ότι επανήλθα».

Και πρόσθεσε: «Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ. Είναι το φιλαράκι μου στο Survivor. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνω παρέα μετά το παιχνίδι. Του εύχομαι να είναι νικητής και να πάρει το έπαθλο. Και με την Άννα Μαρία δέθηκαν πολύ. Με όλους γενικά είχα καλές σχέσεις. Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση. Η Κάτια απομονωνόταν πολύ. Η Κάτια με ψήφισε και της έκανα και πλάκα. Γενικά, όμως, ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία».

Όσο για την ενόχληση της Κάτιας, τόνισε: «Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με τα πουλιά».

Υπάρχουν στρατηγικές στο παιχνίδι; Η ηθοποιός απάντησε ευθέως: «Υπάρχουν στρατηγικές μέσα στο παιχνίδι. Ας πούμε η Κάτια όταν με ψήφισε μου είπε ότι το έκανε στρατηγικά. Για 18 μέρες που ήμουν μέσα έζησα απίστευτες στιγμές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και το να γίνεται ένας τσακωμός για το ρύζι… πραγματικά πεινούσαμε πολύ».

Και τέλος για το ρύζι που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Κοψιδά, είπε: «Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Αυτό ενόχλησε και τον Γιώργο. Ότι δεν είπε την αλήθεια. Ο Γιώργος για να βγαίνει συνέχεια υποψήφιος σημαίνει ότι κάτι λάθος στην παραλία».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved