Media

Survivor: Γνωστός τραγουδιστής αποθεώνει τον Τριαντάφυλλο και "τα χώνει" στον Περικλή

Gossip-tv Team

Survivor: «Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου έχουν ανέβει»

Στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε το Survivor 4, αλλά και τους δυο καλούς φίλους και συναδέρφους του που συμμετέχουν φέτος στο ριάλιτι.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης, έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί. Η ομάδα των “Διάσημων” πήγε με μια ηττοπάθεια στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ αν ήμουν εκεί δεν θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου, ούτε ότι ήρθα εδώ για μέτρια πράγματα. Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου έχουν ανέβει, όπως και του Καλίδη που κι εκείνος είναι φίλος μου και μάλιστα ήταν outsider, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό», είπε αρχικά.

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε και για τη διαφωνία, ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Περικλή Κονδυλάτο

«Έχουν αρχίσει και συνηθίζουν τις κακές συνθήκες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε η χειρονομία με τα πιστόλια του Τριαντάφυλλου. Είναι μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος και τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι ένα παιδί παρορμητικό που θέλε να τα γκρεμίσει όλα. Δεν θίχτηκαν δικαίως οι άλλοι. Ήταν άκομψα και άγαρμπα. Δεν μιλάς έτσι ούτε για τον συναγωνιστή σου, ούτε για τον συγκάτοικό σου στην καλύβα. Οι χαρακτηρισμοί είχαν ένα βάρος και μια επιθετικότητα που δεν είναι σωστή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved