Media

Survivor: Οι δηλώσεις του Λιανού για τον φετινό κύκλο που έκαναν έξαλλη τη Βαλαβάνη!

Gossip-tv Team

Survivor: O Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο εξήγησε γιατί αυτό είναι το πιο σκληρό από ποτέ. 

Τις δηλώσεις του παρουσιαστή φιλοξένησε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα κατά τις οποίες ο ίδιος εξήγησε ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν οι παίκτες δεν μπήκαν στο παιχνίδι με τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ούτε παλιότερα είχαμε δει τους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι χωρίς προηγουμένως να είναι έτοιμες οι καλύβες τους.

Τα επιχειρήματά του βέβαια βρήκαν την έντονη αντίδραση πρώην παικτών του ριάλιτι όπως ο Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη οι οποίοι τόνισαν πως ο Γιώργος Λιανός δεν ήταν παρών στον Άγιο Δομίνικο την εποχή που εκείνοι πάλευαν στους αγωνιστικούς στίβους του παιχνιδιού για να γνωρίζει ποιες ακριβώς ήταν οι συνθήκες τότε.

Η Ευρυδίκη μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα είχε πει ο Λιανός και αποκάλυψε στον αέρα του Έλα Χαμογέλα πως του έστειλε μήνυμα... κράζοντάς τον!

Στην ερώτηση για την τελική τριάδα που πιθανολογεί πως θα φτάσει στον τελικό του φετινού κύκλου, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: "Δεν έχω την τελική τριάδα στο μυαλό μου γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες... Κάποια μέλη των ομάδων έχουν την ικανότητα να ασκούν ηγετικές τάσεις... Το Survivor τελειώνει έχοντας γίνει δύο τρεις αλλαγές στις ομάδες".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved