Media

Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτός είναι ο λόγος που η εκπομπή της δεν κάνει πρεμιέρα αύριο

Gossip-tv Team

Χριστίνα Λαμπίρη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την τηλεοπτική της επιστροφή...

Όπως όλα δείχνουν, η Χριστίνα Λαμπίρη, θα πρέπει να κάνει περισσότερη υπομονή, προκειμένου να βγει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα.

Η παρουσιάστρια συμφώνησε με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αρχικά για την παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής, magazino, με νέα από την επικαιρότητα και φυσικά από το χώρο της showbiz.

Η εκπομπή μάλιστα, με τίτλο "Ό,τι πεις", είχε προγραμματιστεί για να πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί. Αναλυτικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

«Με χαρά μαθαίνουμε ότι έρχεται και η Χριστίνα Λαμπίρη. Καλή επιτυχία στους πάντες διότι η χαρά όλων μας όσων κάνουμε ψυχαγωγία είναι να έχει επιλογές ο τηλεθεατής και αυτό είναι και το ζητούμενο», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Υπάρχει ένα θέμα με την άδεια του σταθμού. Επειδή το MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έχει πάρει μια άδεια ψυχαγωγικού περιεχομένου, η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη αρχικά θα είχε και κάποια κοινωνικά θέματα, ωστόσο για να αποφευχθούν διάφορα θέματα με τις τηλεοπτικές άδειες των καναλιών, δεν θα μπορέσει η εκπομπή να ξεκινήσει στις 25 του μήνα, (δηλαδή αύριο) Προσπαθούν να βρουν τη σωστή τομή, έτσι ώστε το concept της εκπομπής να είναι καθαρά ψυχαγωγικό», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ενώ η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε για τα μέλη της εκπομπής...

«Μαζί της έχει και δύο πολύ καλούς δημοσιογράφους, τη Διονυσία Ζαπατίνα και τον Γιώργο Μπέζα. Δύο καλοί φίλοι και οι δύο αρκετά καλοί στη δουλειά τους. Θα έχουν και τη Σάρα Εσκενάζη στο πλευρό τους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved