Media

Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης της σειράς ξεσπά: «Είναι κακό που σκεπάσαμε με τη σιωπή μας όλα αυτά»

Gossip-tv Team

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11-02) ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αναφέρθηκε στη «βροχή» καταγγελιών και με θάρρος εξομολογείται πως είναι κακό που και οι ίδιοι, που γνώριζαν περιστατικά, τα σκέπαζαν με τη σιωπή τους.

«Το θλιβερό είναι λίγο. Αυτό που θα ήθελα εγώ να τονίσω είναι ότι ευθύνη έχουμε όλοι οι υπόλοιποι που δεν μιλήσαμε όταν ακούγαμε ότι και σαν κουτσομπολιά ακουγόντουσαν αυτά τα πράγματα. Θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει κι εμείς και να μην περιμένουμε από τα θύματα... Είναι κακό που σκεπάσαμε με τη σιωπή μας όλα αυτά τα γεγονότα, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα βλέπαμε να συμβαίνουν, τα ακούγαμε να συμβαίνουν και τελικά αποδείχτηκε ότι εμείς ήμασταν λιγότεροι τον περιστάσεων.
Είναι σκληρό δυστυχώς, αλλά όποιος έχει δουλέψει σε αυτό το χώρο, τόσα χρόνια βλέπαμε συμπεριφορές αλλά από δικούς μας φόβους, της απόλυσης, της σιωπής, κρατήσαμε τη σιωπή και τώρα βγαίνουν κάποια πράγματα που δεν μας τιμούν και δεν τιμούν και την πορεία μας.

Αυτά συνέβαιναν και εμείς αναγκαζόμασταν να τα υποστούμε, να τα υποθάλψουμε. Θα έπρεπε τα θύματα να μας ρωτήσουν «γιατί τότε εσείς;» Ακολουθήσαμε μια σιωπή από φόβο μη χαθεί η δουλειά, μην αλλάξουμε και το κρατήσαμε… Είχαμε πέσει κι εμείς στην παγίδα ότι είναι οι θεοί. Πέσαμε και εμείς στη φάκα και διαιωνίσαμε μια κατάσταση. Παρακαλώ τα θύματα να βγουν και να μιλήσουν, είμαστε δίπλα τους», είπε.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις του στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved