Media

Survivor: Εμπόλεμη... ζώνη η παραλία των Κόκκινων! Όλοι εναντίον όλων!

Gossip-tv Team

Survivor: Το χθεσινοβραδινό συμβούλιο με τις απίστευτες εντάσεις στην πλευρά της Κόκκινης ομάδας δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες στην καλύβα των Κόκκινων, ούτε βέβαια ανεπηρέαστους τους παίκτες. 

Η Καρολίνα η οποία στη χθεσινή ψηφοφορία ήταν η μία από τους δύο παίκτες που ψήφισαν τη Σοφία και όχι τον Τριαντάφυλλο ή την Ανθή, έδειξε την ενόχλησή της για την απόφαση της συμπαίκτριάς της να μιλήσει τόσο άσχημα στον Κοψιδά την ώρα του συμβουλίου.

Η Καρολίνα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Σοφία επέλεξε να μιλήσει για τα προβλήματα της Κόκκινης ομάδας στο Συμβούλιο και όχι να το συζητήσει με τους συμπαίκτες της στην παραλία.

Επίσης, τόνισε ότι ο Κοψιδάς της είχε ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές για τη λέξη "διπρόσωπη" που της είχε πει εκείνος σε παλιότερο καβγά τους και πως δεν θα έπρεπε να το αναφέρει ξανά ενώπιον όλων των άλλων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με την αρχή του καβγά:

Η Καρολίνα μίλησε για λάθος χειρισμό της Σοφίας, προσάπτοντάς της πως ρίχνει το επίπεδο και πως δεν θα έπρεπε να το κάνει.

Ένα δεύτερο μέτωπο είναι αυτό ανάμεσα στον Κόρο και τον Παπαδόπουλο οι οποίοι και χθες στο Συμβούλιο διασταύρωσαν τα ξίφη τους με... μήλο της Έριδος τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε στο βίντεο τι ειπώθηκε ανάμεσα στους παίκτες:

Ο τελευταίος και ο Κόρο υποστήριξαν πως ο Παπαδόπουλος καθοδηγεί υπόγεια την ψηφοφορία εις βάρος του τραγουδιστή, με τον Κόρο να ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν θέλει να είναι φίλος του όπως τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού.

Κοινώς ο... κακός χαμός στην Κόκκινη ομάδα που δείχνει να διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο και στη συμβίωση στην καλύβα και σε αγωνιστικό επίπεδο. Δείτε όσα συνέβησαν ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved