Media

Survivor: Οργή και βαριές κουβέντες μεταξύ των Κόκκινων! Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Gossip-tv Team

Survivor: Το... μάλε βράσε γίνεται αυτές τις μέρες στο "στρατόπεδο" των Κόκκινων οι οποίοι έχασαν δύο συνεχόμενους αγώνες ασυλίας. 

Κάτι που σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα αποχωρήσει ένας παίκτης από την Κόκκινη ομάδα.

Και ενώ οι νέοι παίκτες που έχουν εισβάλλει στο παιχνίδι, απλά παρατηρούν συμπεριφορές και χαρακτήρες, οι παλιότεροι της ομάδας δίνουν τον... καλύτερό τους εαυτό και με κάθε ευκαιρία για να έρθουν σε αντιπαράθεση και να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

Οι Κόκκινοι λοιπόν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ανθή, τον Τριαντάφυλλο, τη Σοφία και τον Παπαδόπουλο να βρίσκονται σε πρώτο... πλάνο και να τσακώνονται συνεχώς μεταξύ τους.

Η Καρολίνα, η οποία μέχρι πρότινος δεν ακουγόταν καν, τώρα τα έχει βάλει με τη Σοφία θεωρώντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της στο προηγούμενο Συμβούλιο.

Το θέμα είναι πως οι μεταξύ τους διενέξεις αποτυπώθηκαν και στην μετέπειτα ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο καθώς οι μεν... ψήφιζαν τους δε.

Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό συμβούλιο που επίσης ψήφισε η κόκκινη ομάδα, η Ανθή τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε παρακάτω τι ψήφισαν οι περισσότεροι από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας:

Τελικά υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Σοφία μετά την ψηφοφορία όμως έμενε και η ψήφος της Καρολίνας η οποία επειδή κέρδισε την ατομική ασυλία έπρεπε να υποδείξει και τρίτο συμπαίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τι αποφάσισε; Δείτε στο παραπάνω βίντεο:

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη των παικτών που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση υπήρξε νέος... γύρος καβγάδων μεταξύ των παικτών, με τη Σοφία και τον Τριαντάφυλλο να διασταυρώνουν για ακόμα μία φορά τα ξίφη τους. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved