Media

Survivor: Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Σάκη και James! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Gossip-tv Team

Survivor: Έκρυθμη η κατάσταση στο "στρατόπεδο" των Μπλε μετά από δύο απανωτές ήττες επάθλου ασυλίας που έβαλαν στο στόχαστρο τον James Καφετζή

Ο νεαρός παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία και εκτός από τον Κρις και τον Αλέξη Παππά που βγήκαν υποψήφιοι ύστερα από την ψηφοφορία όλης της ομάδας στο Συμβούλιο του νησιού, έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Πάνος Καλλίδης, γεγονός που εκτός από τον ίδιο τον τραγουδιστή, ενόχλησε και πολλούς συμπαίκτες του όπως τη Μαριαλένα η οποία τοποθετήθηκε δημόσια στην καλύβα για την αντίθεσή της αυτή.

Μία ατάκα του James με υπονοούμενα για δήθεν γνωριμίες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία ενέπλεξε και τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη έφερε ένταση στην ομάδα και πριν τον αγώνα επάθλου αλλά και μετά καθώς τίποτα δεν είχε τελειώσει στην πρωινή κουβέντα των Μπλε.

Ο Σάκης, ο οποίος από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ήθελε να διατηρήσει μία ενότητα στην ομάδα και να κάνει συχνά τον ειρηνοποιό, όταν άκουσε τα λόγια του James έγινε τόσο έξαλλος που δεν άντεξε και σηκώθηκε πάνω απειλητικά προς τη μεριά του James ζητώντας τον λόγο για όσα είχε πει λίγο πριν για εκείνον.

Το ίδιο έξαλλη, ίσως και παραπάνω, ήταν η Μαριαλένα η οποία έλεγε και ξαναέλεγε εν εξάλλω πως ο Νίκος και ο James δεν είναι άντρες επειδή λίγο πριν είχαν πει δημόσια κάτι που τους είχε εκμυστηρευτεί όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της -σχεδόν- σύρραξης ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved