Media

Survivor: Λύγισαν οι παίκτες με τα μηνύματα των δικών τους! Ο Καλίδης έκλαιγε με λυγμούς!

Gossip-tv Team

Survivor: Μπορεί το έπαθλο επικοινωνίας να είναι πολυπόθητο και για τις δύο ομάδες, όμως όταν τελικά το κερδίζουν και το απολαμβάνουν, καταρρέουν ψυχολογικά καθώς νιώθουν την έντονη έλλειψη των δικών τους ανθρώπων. 

Οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, από την Μπλε Ομάδα ήταν τρισευτυχισμένοι που θα κατάφερναν επιτέλους να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Άλλοι μίλησαν με τα αδέλφια τους, άλλοι με τους γονείς τους, όμως όλοι άκουσαν τα πιο τρυφερά λόγια, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μη κάνει τους περισσότερους από τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν όταν ο Πάνος Καλίδης άκουσε το ηχητικό μήνυμα από τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του.

Ο τραγουδιστής ξέσπασε σε κλάματα και συνεχώς ακουμπούσε την οθόνη της τηλεόρασης στέλνοντας φιλιά στα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Πάνος Καλίδης φανερά συγκινημένος, κλαίγοντας για την ακρίβεια με λυγμούς, είπε στους συμπαίκτες του πως τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι ό,τι σπουδαιότερο έχει καταφέρει στη ζωή του.

Δείτε το βίντεο με τις συγκινητικές αυτές στιγμές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved