Media

Survivor: Ο James απαίτησε συγγνώμη από τον Καλλίδη και ο Τριαντάφυλλος τον έβαλε… στη θέση του

Gossip-tv Team

Survivor: Τα πάνω κάτω ήρθαν στην Μπλε ομάδα μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο James Καφετζής πριν την ατομική ασυλία ζήτησε ενώπιων όλων από τον Πάνο Καλλίδη να ζητήσει συγγνώμη για ένα υβριστικό σχόλιο που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα αναφερόμενος στα σπίτια των παικτών της ομάδας του.

Έξαλλος ο παίκτης της Μπλε ομάδας απαίτησε την συγγνώμη του τραγουδιστή, αφού πρώτα ανέφερε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη για σεβασμό, χωρίς λόγο και αιτία κατά τα λεγόμενα του Σάκη. Εκτός εαυτού ξανά ο Σάκης με τον James.

Ο Πάνος Καλλίδης απάντησε στον παίκτη και είπε: «Βάλλομαι συνέχεια από τον James. Κρατάει πράγματα που έχω κάνει και τα παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή για να με διαβάλει. Κάνω λάθη, πάνω στα νεύρα μου, όπως και όλοι οι παίκτες. James δεν είναι όλα παιχνίδι και δεν ζητάω τον σεβασμό από κανέναν. Όταν χρησιμοποιείς βρισιές και τις παρουσιάζεις τώρα αυτό δεν είναι σεβασμός».

Χαριστική βολή για τον James ήταν η ατάκα του Τριαντάφυλλου, ο οποίος πήρε τον λόγο και του είπε: «Πας και ρουφιανέυεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved