Media

House of Fame: Οι αστείοι διάλογοι μεταξύ των κριτών που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!

Gossip-tv Team

House of Fame: Όπως όλοι παρακολουθήσαμε στο live show της Παρασκευής, μπορεί τον πρώτο λόγο να είχαν οι σπουδαστές της Ακαδημίας τραγουδιού, όμως τα φώτα και τις εντυπώσεις για λίγο έκλεψαν και οι κριτές με τα πολύ αστεία σχόλιά τους με τα οποία χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό. 

Η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε στο live του House of Fame La Academia στους δεκαοκτώ διαγωνιζόμενους που έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν την… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος αξιολόγησαν τις εμφανίσεις κρίνοντας ποιοι ήταν οι πιο αδύναμοι σπουδαστές. Οι καθηγητές από τη μεριά του παρακολούθησαν το τελικό αποτέλεσμα των μαθημάτων της εβδομάδας δίνοντας το δικό τους σχόλιο για την πορεία και την προσπάθεια των σπουδαστών.

Μόνο που μία από τις πιο μαγικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Καίτη Γαρμπή κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Θέμη, με τον πάντα ευδιάθετο και πολύ καλό "ατακαδόρο" Γιώργο Αρσενάκο, να την αποκαλεί... Τζέλα Δελαφράγκα.

Το ρούχο που είχε επιλέξει να φορέσει, ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα με φτερά, τα οποία έφταναν μέχρι τον λαιμό, την έκανε να μοιάζει με τη θρυλική ηρωίδα της ταινίας "Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο", που είχε ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή μπήκε για τα καλά στο... πετσί του ρόλου λέγοντας τη γνωστή ατάκα "Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα". Καταλαβαίνετε μετά από αυτό τι έγινε τόσο στο πλατό όσο και στο Twitter.

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved