Media

Η Φάρμα: Η αποστομωτική ατάκα του Ιατρόπουλου στον Τζώρτζογλου θα φέρει... παγωμάρα

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Το Πρωινό παρουσίασε απόσπασμα το οποίο θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι - Οι δυο ηθοποιοί έρχονται σε μια μεγάλη διαφωνία

Η Φάρμα ξεκίνησε δυναμικά για τον ANT1, καθώς τα πρώτα επεισόδια δείχνουν να έχουν κερδίσει την προσοχή των τηλεθεατών. Γρήγορα όμως, οι κλίκες και οι πρώτες διαφωνίες των παικτών θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Περισσότερα παρουσίασε η πρωινή εκπομπή του ANT1. Συγκεκριμένα, το Πρωινό μας έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο, με πρωταγωνιστές, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου

«Προσπαθούμε να μη φέρουμε τις ταυτότητες που είχαμε πριν, αλλά θα πρέπει να ενταχθούμε στις ανάγκες της συγκεκριμένης λογικής που φέρει αυτό το αγρόκτημα γιατί τελικά ο μόνος αγρότης είναι το ίδιο το κτήμα», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στους συμπαίκτες του.

Μια ατάκα η οποία βρήκε αρνητικό τον Μιχάλη Ιατρόπουλο...

«Διαφωνώ με την ταυτότητα. Για την ταυτότητα με πήρανε στη Φάρμα, δεν θα γίνω πρόβατο», είπε και ο Τζώρτζογλου του απάντησε: «Όταν λέω ταυτότητα δεν εννοώ πως εάν φαγωθεί αυτή η ταυτότητα θα γίνει κάποιος πρόβατο, ούτε κατσίκι, ούτε κρέας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved