Media

Καλό Μεσημέρακι: Έκανε κοπάνα από το σπίτι του House of Fame και εισέβαλε στο πλατό

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημέρακι: Κάγκελο ο Μουτσινάς με τη γυναίκα που εισέβαλε στο πλατό, όσο εκείνος ερμήνευε.

Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά δίνει ρεσιτάλ γέλιου, με τους συνεργάτες του να έχουν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους τηλεθεατές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 19/3 ο παρουσιαστής είπε Καλό Μεσημεράκι στο κοινό του. Στη σκαλέτα της εκπομπής βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις του κορονοϊού με τον Νίκο να κάνει ξανά χιούμορ με το ατελείωτο lockdown στο οποίο βρισκόμαστε.

Στη συνέχεια σειρά είχαν οι τηλεοπτικές εξελίξεις, αλλά και όσα συμβαίνουν στα ριάλιτι σόου. Φυσικά ο παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα, ενώ επικεντρώθηκε στη Φάρμα αλλά και στον γοητευτικό επιστάτη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών.

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει ένα μουσικό break ερμηνεύοντας ξανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορούσε να φανταστεί το πρόσωπο που θα έμπαινε στο πλατό και θα τον άφησε άφωνο.

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία φέτος βρίσκεται στο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο House of Fame ως καθηγήτρια φωνητικής των σπουδαστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved