Media

MasterChef 5: Ο νικητής του Mystery Box, ο... τιμωρός και οι παίκτες με τα disadvantage!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η εβδομάδα ξεκίνησε με πολύ άγχος αλλά και διάθεση για δημιουργία για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. 

Νέα εβδομάδα για το MasterChef 5, με τους 14 μάγειρες του διαγωνισμού να μπαίνουν στην κουζίνα να δοκιμαστούν, για ακόμα μια φορά, σε μαγειρική έμπνευση, αντίληψη και ταχύτητα.

Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος ή εκείνη, που ετοίμασε τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, θα κέρδιζε το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε.

Δείτε ποιος παίκτης κατέκτησε τη νίκη στη δοκιμασία του Mystery Box:

Το μεγάλο κίνητρο ήρθε με την ανακοίνωση των κριτών για τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που είχε ο νικητής, γεγονός που είχε να κεντρίσει την προσοχή των παικτών τόσο πολύ από το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, του φετινού διαγωνισμού.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, της έκτης κατά σειρά εβδομάδας του MasterChef 5, ακολούθησε τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας και φανέρωσε, ξεκάθαρα πλέον, τις παρέες του σπιτιού και αυτούς, που επέλεξε να δυσκολέψει ο νικητής του Mystery Box.

Πιο συγκεκριμένα στο στόχαστρο του νικητή βρέθηκαν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα οι οποίες είχαν μόλις 1 λεπτό για να πάρουν από το pantry υλικά για να μαγειρέψουν στο τεστ δημιουργικότητας. Ένα disadvantage που αποδείχτηκε πραγματικά καταστροφικό μιας και ξέχασαν να πάρουν βασικά συστατικά για τις παρασκευές τους.

Το πλεονέκτημα που είχε να δώσει ο νικητής της δοκιμασίας του mystery box απόλαυσε η Μαρία Λαζαρίδου η οποία εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία.

Τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι κριτές και εκείνοι θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και ποιες είναι οι χειρότερες προσπάθειες.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή της δοκιμασίας του Mystery Box.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved