Media

MasterChef 5: Μεγάλη ανατροπή! Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Μία δυνατή εμπειρία μαγειρικής ήταν και η αποψινή κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας που θα έκρινε και ποιοι θα παρέμεναν στο ριάλιτι. 

Η Μαρίνα, η Ανούς, η Κωνσταντίνα και ο Αντώνης κλήθηκαν να μαγειρέψουν απόψε σε μία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και η αλήθεια είναι πως και οι τρεις έβαλαν τα δυνατά τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, προκαλώντας ένα “υπόγειο” κύμα αντιρρήσεων από ορισμένους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θεώρησαν πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν ανταποκρίνεται στο ζητούμενο της ημέρας.

Η Κάρτα Ασυλίας βρέθηκε στα χέρια νέου κατόχου, του Παναγιώτη Τζαμαλή και αρχικά κανείς δεν γνώριζε πώς θα αποφάσιζε να τη χρησιμοποιήσει.

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τελικά την κάρτα ασυλίας, λέγοντας πως επειδή "χρωστούσε" στον υποψήφιο από το τεστ δημιουργικότητας, Παύλο, ήθελε να τον απαλλάξει από την επόμενη δοκιμασία που θα έκρινε και την παραμονή του στο παιχνίδι. Έτσι, ο Παύλος "σώθηκε" και κατέβηκε για να διαγωνιστεί η Μαρίνα που ήταν η αμέσως επόμενη παίκτρια με την λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία αποχώρησης, λοιπόν, ξεκίνησε με ανατροπές. Στον εξώστη, υπήρχαν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, για εκείνους που βρίσκονταν κάτω και αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής.

Άραγε τα 120 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, θα ήταν αρκετά για να καλύψουν τα μαγειρικά κενά;

Δείτε στην παρακάτω gallery τους παίκτες την ώρα της δοκιμασίας αλλά και ποιος τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved