Media

House of Fame: Ο νέος κανόνας στα live - Όλα όσα είπε ο Μεταξόπουλος!

Gossip-tv Team

House of Fame: Μια ανατρεπτική αλλαγή ήρθε για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΙ.

Το πέμπτο live concert του House of Fame ξεκίνησε με πολλές αλλαγές!

Στην αρχή είδαμε την απίστευτα εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, η οποία επέλεξε να φορέσει για το αποψινό live ένα κοντό φόρεμα.

Αυτό που μας έκανε να μείνουμε... άφωνοι είναι το κοντό μαλλί της παρουσιάστριας που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Τι αλλάζει όμως από σήμερα στα live concerts του House of Fame; Όπως είπε και η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής στο τέλος κάθε live, όταν θα έχει βγει η τριάδα των υποψηφίων, ο διευθυντής της ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος θα έχει την ευκαιρία να σώσει έναν από τους τρεις, ενώ τη θέση του θα παίρνει ο επόμενος στην ψηφοφορία.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω τα παιδιά και από την καλή και από την κακή τους πλευρά. Ελπίζω και προσεύχομαι να μας δείξουν στη σκηνή τον πραγματικό τους εαυτό. Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να το κάνω. Για εμένα θέμα συμπεριφοράς δεν υπάρχει. Η αξία του κάθε καλλιτέχνη είναι πάνω στη σκηνή. Το μεγαλύτερο βάρος για την απόφασή μου θα είναι η προσπάθεια του κάθε παιδιού και όχι η τελευταία τους εμφάνιση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved