Media

Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες στο πάρτι της Ένωσης! Το «πριν» και το «μετά»!

Gossip-tv Team

Survivor: Η μεταμόρφωση των παικτών λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 

Οι γυναίκες ουρλιάζουν από χαρά καθώς μετά από πολύ καιρό -κάποιες ακόμα και μετά από 3,5 μήνες- έρχονται σε επαφή με σαπούνι.

Οι άντρες δεν αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους με τέτοια μούσια και μακριά μαλλιά, όμως όλα σύντομα επανέρχονται στα φυσιολογικά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, σχολίασε με τους συντελεστές της εκπομπής τις τεράστιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση των παικτών οι οποίοι δεν αναγνώριζαν τους εαυτούς τους μετά από τόσες κακουχίες και πείνα.

Όλοι τους έχουν χάσει πολλά κιλά, όμως μετά την περιποίηση που θα τους δοθεί ως δώρο για το πάρτι της Ένωσης θα υπάρξει μία ευφορία και στις δύο ομάδες ενώ το κλίμα θα είναι ενθουσιώδες.

Στην εκπομπή λύθηκε και το... μυστήριο των τριών χρωμάτων στα μαλλιά του Αλέξη Παππά. Όπως αποκάλυψε η Ανθή, ο λόγος που τα μαλλιά του είχαν ένα τόσο περίεργο mix χρωμάτων ήταν ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι, είχε βάψει τα μαλλιά του για έναν ρόλο που είχε υποδυθεί και έτσι μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού στον Άγιο Δομίνικο, ήταν λογικό τα μαλλιά του να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Ευτυχώς, μετά την περιποίηση από κομμωτή, οι άντρες του παιχνιδιού θα δουν τα μαλλιά τους κομμένα, τα μούσια και τα μουστάκια τους περιποιημένα και είναι έτοιμοι για... φλερτ!

Δείτε όμως παρακάτω στην gallery αλλά και στο παραπάνω βίντεο την τεράστια αλλαγή των παικτών με αφορμή το πάρτι της Ένωσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved