Media

Η Φάρμα: Ο αδερφός της Μιχαλοπούλου μιλά για την απομόνωσή της - «Η Μαρία χάνει τον έλεγχο»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Η πρωινή εκπομπή του Mega είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδερφό της Μαρίας, ο οποίος και εξήγησε τη συμπεριφορά της, μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Και την εβδομάδα που μας πέρασε, η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο της Φάρμας, μιας και κινδύνευσε να αποχωρήσει. Η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι, στα προηγούμενα επεισόδια, είχε "λυγίσει" μετά τις παρατηρήσεις που δέχτηκε από τον επιστάτη, οι οποίες την έκαναν να ... απομονωθεί.

Περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή της Μαρίας Μιχαοπούλου στη Φάρμα παρουσίασε το Πάμε Δανάη. Η πρωινή εκπομπή του Mega είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδερφό της Μαρίας, ο οποίος και εξήγησε τη συμπεριφορά της, μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

«Eίναι ένα αυθόρμητο παιδί και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω πολλές φορές παρεξηγείται, αλλά είναι αληθινή. Ο λόγος που κάποιοι παίκτες στη Φάρμα την έχουν απομονώσει είναι επειδή είναι αντιδραστική και δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις της, οι οποίες δεν είναι κακόβουλες. Δεν πιστεύω πως έχει κάποια τακτική όπως είπε η Μαρία Θωμά, απλά κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια και αυτό είναι κάτι που της έχουμε να διορθώσει και η ίδια προσπαθεί αρκετά να το βελτιώσει», αποκάλυψε ο αδερφός της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved